AI och IoT administratören!

Att koppla samman olika funktioner är något som intresserat oss på ECO Safe Living. Det är som att att sätta en ratt och en motor i vagnen och plötsligt blev det en bil!

Vi har studerat och testat många teorier genom åren, ett helt idiotiskt projekt kan tyckas av många, till och med av de flesta personer. 

Att bygga in en stereo i en liten bil, för att se hur högt du kan spela dB ”decibel”. Ett fantastiskt projekt enligt mig som resulterade in många timmars arbete. Det gav oss ovärdeliga kunskaper och insikter. Vi gick från 130dB till 164,5dB och ett världsrekord 1999, med en anläggning på endast 2000 watt uteffekt. Vad är meningen med det???

Jo, vi hade en begränsad miljö ”bilen”och begränsade tillgångar ”stereon”. Det vill säga att vi fick börja tänka utanför boxen utnyttja form, material, design, avstånd och dimensioner, för att spela högre. Tillsammans i teamet, la vi ner tusentals timmar på att utveckla det vi hade, vi hade 2000watt och en liten bil ”Golf” att jobba med.

Resultatet blev som sagt ett världsrekord i ljudtryck 1999 med 164.5dB, vilket är cirka 3 gånger högre än en jetmotor. Vad bevisar detta? Att det går att vinna mänger i effektivitet om man våga prova nya saker och koppla ihop olika saker/funktioner. Vi gjorde det omöjliga 1999? Notis; 2018 spelar de över 181 dB..

Idag kan vi bygga hus som gör av med väldigt lite energi ”plushus, nollhus, passivhus” är några namn på dem. Men, skit i vad det heter. Hitta nyttan med funktionen och ta det ett steg lägre, gör något med det du har.

I Bullerbyn2020 ser vi på saker i ett större perspektiv, sociala förbättringar, mat hantering/tillverkning, energitillverkning, energiförbrukning, trygghet, kunskap, utveckling. Vi kopplar ihop allt för att nå det ”omöjliga”! Vi är inte rädda för utveckling och samarbeten. Det som skrämmer oss är den avveckling som sker just nu på jorden.

Tillsammans med internet, APPar ”applikationer”, styrelektronik, IoT ”Internet of Things”, snart AI ”Artificial Intelligens” och oss människor så kan vi nå nya helt omöjliga resultat! Skrev jag just omöjligt? Det var omöjligt då, inte nu.

Det har vi på ECO SL vetat om i 25år. 

För att rädda världen enligt FNs hållbarhetsmål 2030! Måste vi börja idag, vi måste samla likasinnade och kapital för att göra en livsnödvändig förändring.

Politiker och professorer kommer utreda och prata ihjäl oss innan 2030. Det är bara att ta tag i saken och tillsammans börja göra skillnad. Det börjar med ett beslut redan idag!

Ska du göra något åt saken, eller ska någon annan göra det åt dig?

P.S Bilden illustrerar en Volvo 245 GLT 1984, teamet var tvungen att ändra på formen för att nå ett bättre resultat. Tänka utanför boxen, använd det du har och gör det bättre.. D.S

MacGyver Leoson.

Annons

Kommentarer är stängda.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: